Urbex locatie Villa Beemwee in Belgie

Tijdens het fotograferen bij urbex locatie Hotel du Golf zijn Jan en ik in contact gekomen met andere urbex fotografen. Na een praatje en een goede klik (wat belangrijk is want het ruilen van locaties doen wij niet snel) zijn er wat urbex locaties uitgewisseld. Het blijkt dat de uitgewisselde locatie zoals Villa Beemwee op loopafstand is. Ook wel Villa BMW genoemd door andere urbexers.

villa beemwee urbex

Is de urbex locatie Villa Beemwee toegankelijk?

Na een korte wandeling arriveren we op onze bestemming. We hadden geen idee wat te verwachten. Er was geen voorwerk gedaan (google maps), wisten niet hoe groot de locatie was, en hoe we moesten binnenkomen.Villa Beemwee staat op een landgoed met een enorme omheining. Het ligt aan een redelijk drukke weg. We vinden een klein gat aan de onderkant van het hekwerk.

urbex fotografie belgie villa

De verkenning van Villa Beemwee

Er staat niet alleen een groot landhuis op het landgoed maar we kwamen eerst een klein huisje tegen wat meer op een schuur leek. En bij binnenkomst viel gelijk het kwartje waarom het de naam Villa BMW of Villa Beemwee heet. In het prachtige kleine huisje staat namelijk een oude BMW. Ook de natuur is aanwezig in het huisje en de bladeren komen helemaal over het huis heen. Geweldige urbex foto’s zijn daar het gevolg van. 

Van het oude landhuis was weinig meer over. De vloeren van de bovenste verdiepingen waren er niet meer. En het is niet veilig om er rond te lopen. De foto’s die daarvan gemaakt zijn zullen dat weerspiegelen.

villa bmw

Waarom staat villa BMW leeg?

Dat is de grote vraag. Er is nergens bekend waarom de urbex locatie Villa BMW verlaten is. Zonde, want van Villa Beemwee is een prachtige woonomgeving te maken.

belgie urbex beemwee

Wat is de locatie van Villa BMW of Villa Beemwee?

Deze locatie ligt in de Belgische Ardennen, maar het exacte adres kan ik helaas niet weergeven. De urbex regel onder urbexers is: vertel niet waar je de foto’s hebt genomen. En daar is maar 1 reden voor en dat is om het volgende te kunnen handhaven: respecteer de locatie, neem niets mee dat is diefstal, sloop niets en verander geen dingen. Wil je hier meer over weten? Klik dan op de volgende link: Urbex fotografie

urbex villa beemwee

Conclusie

Vooral het kleine huisje met de BMW heeft indruk op me gemaakt. De buitenzijde van het grote landhuis was ook interessant om te fotograferen. Villa BMW is een leuke urbex locatie, met een mysterieuze villa. Het is alleen jammer dat er geen geschiedenis bekend is van deze verlaten villa.

urbex belgie
koelkast
villa urbex bmw beemwee
urbex villa bmw
verlaten huis

Wat vind je van deze locatie?

Villa BMW / Villa Beemwee