Een verlaten fabriek met blauw water in Duitsland, urbex locatie Lake View Tower

We zijn op weg naar Duitsland om een fabriek te fotograferen met een prachtig uitzicht op blauw water. De urbex locatie Lake View Tower kan daarom een unieke ervaring worden. Zowel voor fotografie als het verkennen van de deels verlaten fabriek. Want er is bewaking en een gedeelte van het terrein is nog steeds actief. Als dat maar goed gaat.

Lake View Tower verlaten duitsland

Het verkennen van Lake View Tower

Na een redelijk lange autorit komen we aan bij de urbex locatie. Enigszins verbaasd stap ik uit en kijk om me heen. Waar is het uitzicht? Is de urbex locatie wel hier? Zijn we op de juiste locatie? Soms is de verwachting van een verlaten locatie niet hetzelfde als de werkelijkheid. We staan namelijk in een dichtbevolkt gebied, waar het krijgen van een uitzicht op blauw water niet onder valt.Maar Lake View Tower moet toch hier zijn. We gaan op pad en komen aan bij de fabriek. Een deel van de fabriek is in gebruik en een deel niet. Het begint hard te regenen en we lopen door bosachtig gebied, enigszins verscholen van het slechte weer richting een hek. We zien dat er achter het hek activiteit is: een auto met beveiliging rijdt er rond. Gelukkig hebben ze ons niet gezien en we gaan op zoek naar een ingang.

industriele urbex in duitsland

Na een tijdje vinden we de ingang en rennen we door de regen richting het gedeelte van de fabriek dat leeg staat. Best spannend weer, maar het is gelukt en we gaan Lake View Tower verkennen.

We moeten veel trappen omhoog lopen. Er zijn verschillende ruimtes fotogeniek alleen is er al veel industrieel materiaal weggehaald. Waarschijnlijk zal Lake View Tower eerdaags gesloopt of gerenoveerd worden. De sfeer zit er onderling goed in en we komen aan bij een zeer donkere ruimte boven in de fabriek.

We zien een houten/metalen trap en komen aan bij het uitzichtspunt. Werkelijk waar prachtig! Urbex samen met het blauwe water en uitzicht was het zeker waard om vermoeid door alle trappen boven aan te komen. De urbex foto’s zeggen genoeg.

urbex Lake View Tower

Wat is de historie?

Er is geen informatie beschikbaar over de geschiedenis van de fabriek.

Lake View Tower urbex

Is de urbex locatie toegankelijk?

Ja en nee: er is beveiliging dus er is een grotere kans om gepakt te worden

urbex duitsland blauw water

Wat is de locatie van Lake View Tower?

Een locatie zal ik nooit weggeven. Dus mij mailen of bellen om erachter te komen waar de locatie heeft geen enkel nut.

urbex duitsland

Conclusie

Dit is mijn tweede urbex fotografie in Duitsland, de eerste was Kent School. Maar ook Lake View Tower heeft zijn unieke kenmerken. Het blauwe water en de industriële ruimtes waren zeer interessant. Het blauwe water was het meest unieke van de deels verlaten fabriek.

Wat vind je van deze locatie en foto’s?