Een verlaten boerderij met veel vintage spullen, en heerlijke patat

Eén van de leukste urbex fotografie locaties zijn voor mij verlaten boerderijen in België. De authentieke sfeer, kleine kamertjes en vintage spullen zijn mooi in evenwicht en geweldig om op de foto te zetten. En de locatie Farm Paternoster heeft dit allemaal.

urbex farm paternoster

In Farm Paternoster hebben gelovige mensen gewoond wat te zien is aan de kruisen die er ophangen. Het heeft een jaren 60/70 stijl en is qua grootte vrij klein. De huiskamer heeft vele urbex schatten en je kan er leuke foto’s maken als je je richt op urbex spullen. Buiten staat er een oud kooktoestel met potten en eten erin, zoals de patatjes die goed bewaard zijn gebleven. Ondanks dat ik honger had heb ik niet geprobeerd of ik er kon koken en de patatjes nog goed waren. Dat mag een andere urbex fotograaf doen.
verlaten boerderij met etensresten

De geschiedenis van Farm Paternoster

Er wordt gezegd dat Farm Paternoster zijn naam te danken heeft aan een rozenkrans die op een kussen lag. Deze heb ik zelf nooit gezien, maar een urbex locatie ziet er qua spullen elke week weer anders uit. Helaas door dieven en mensen die op andere dingen uit zijn dan fotografie. Het gerucht gaat dat er in de woning een broer en zus gewoond hebben. En dat deze door ziekte het huis uit moesten en daarna nooit meer zijn teruggekeerd.

urbex farm paternoster in belgie

Wat is het adres van urbex locatie Farm Paternoster?

Het adres van de verlaten boerderij kan ik helaas niet weggeven. Als urbex fotograaf geef je geen locatie weg, of alleen aan mensen die je kan vertrouwen en ook in het echt hebt ontmoet.

koffiepot in een urbex boerderij in belgie

Conclusie

Zoals ik boven al beschreven had ben ik gek op verlaten boerderijen. Heb er leuke foto’s kunnen maken, meer dan ik van tevoren had gedacht.

Vinden jullie de foto’s leuk?

verlaten boerderij farm paternoster
koffiepot in een urbex boerderij in belgie
urbex exploration

farm paternoster boerderij

boerderij farm paternoster

een oude radio en speld kussen

een oud mes in een verlaten urbex huis

een oude stoel in een verlaten huis in belgie

Farm Paternoster