1555343_10152111989609929_663723246_nSteven Dijkshoorn

In het jaar 2005 ben ik begonnen met mijn carrière als multimedia vormgever, waarnaast ik in de avonduren mijn diploma als grafisch intermediair behaald heb. Het ontwikkelen van creatieve input zoals video voor internet en tv, dvdmenu’s, drukwerk en websites heb ik daarmee eigen gemaakt. In deze fase ben ik begonnen met het ontwerpen van de Graphic Designs en verkreeg ik bekendheid door vakbladen als “Advanced Photoshop” en “Publish magazine”. De Graphic Designs collectie is door mijzelf ontwerpen, hier gebruik ik elementen uit verschillende bronnen voor. Achter elk schilderij zit een verhaal, gedachte, passie en gevoel. De designs zijn nergens anders verkrijgbaar waardoor uw kamer een unieke uitstraling zal krijgen.

Daarna werd ik webdesigner en al snel kreeg ik de kans om marketing product manager te worden. Dit was een zeer leerzame uitdaging waar ik via een collega in aanraking ben gekomen met urbex fotografie. Het eerste dat ik dacht was “dat wil ik ook wel” en ik vroeg aan mijn collega wat een goede camera was en op zijn advies heb ik hem direct aangeschaft. Urbex fotografie is geweldig om te doen en is altijd spannend. Mijn collega en ik zijn toen naar verschillende urbex locaties geweest en inmiddels is de fotografiegroep uitgebreid naar 4 personen. Een leuke fanatieke fotogroep waarbij we allemaal zeer kritisch zijn op elkaar om het beste in onszelf naar boven te halen. Op de website kan je veel verschillende foto’s bekijken van urbex locaties waar we binnen zijn gekomen. 

Van het één kwam het ander en kreeg ik de kans om samen met een andere fotograaf een bruiloft te fotograferen. Met een goede voorbereiding, inspiratie en doorzettingsvermogen zijn we de uitdaging aangegaan en het resultaat was zeer positief. Inmiddels is dit niet onze eerste bruiloft meer en bieden wij onszelf aan als bruiloftfotografen. 

Neem een kijkje op mijn Fotografie & Graphic Design portfolio. Laat je inspireren en bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen via het contact formulier.
CONTACT